Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, cut in halves
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tbsp mixed herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, cut in quarters
- 1 tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 Std. 15 Min
Curried Sausages and Lentils
1h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Chicken Cacciatore
50 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min