Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, cut in halves
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tbsp mixed herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, cut in quarters
- 1 tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Lamb Stew
50min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Creamed Cod
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Chicken Tagine
25 Min