Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de judías verdes redondas frescas
- 200 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
- 50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
- 2 cucharadas de granillo de almendra tostado (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 827 kJ / 198 kcal
- Protein
- 12.93 g
- Karbonhidrat
- 6.68 g
- Yağ
- 13.27 g
- Lif
- 3.66 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Berenjenas al ajillo
50 Min
Alitas de pollo con tomate
50 Min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Alitas de pollo al ajillo
30 Min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Acelgas en adobillo
40 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min