Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zucker
- 500 g Magertopfen
- 200 g Naturjoghurt, fest
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l Milch)
- 3 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- ½ Zitrone, Schale abgerieben und Saft gepresst
- 400 g Marillen
- 50 g Butter
- 4 Blätter gezogener Strudelteig aus dem Kühlregal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1344 kJ / 321 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Milchrahmstrudel
1 godz. 55 min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Apfelschlangerl
2 Std.
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 Std.
Ribiselschnitten
1 Std.
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min