Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 2 Eidotter, zimmerwarm
- 100 g Rosinen
- 20 g Rum
- 120 g Milch
- 30 g frische Germ
- 2 TL Vanillezucker
- 320 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 25 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eierlikörkuchen
1 godz. 10 min
Batzerlgugelhupf
2óra 50p
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2 godz.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Ölkuchen mit Marillen
1u.
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Marillenkuchen
1h 30min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Mohnstrudel
2 godz. 30 min