Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 3:1
- 1000 g Marillen, halbiert und entkernt
- 50 g Mandelstifte
- 20 g Zitronensaft
- Rum (80 % Vol.), für die Deckel der Schraubgläser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2482 kJ / 591 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 111.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marilleneis
15 min
Hollerkoch
2u. 50min
Marillennektar
2 godz.
Powidl
8 godz.
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Ribiselgelee
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1u. 5min
Marillenmarmelade
35min
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min