Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 3:1
- 1000 g Marillen, halbiert und entkernt
- 50 g Mandelstifte
- 20 g Zitronensaft
- Rum (80 % Vol.), für die Deckel der Schraubgläser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2482 kJ / 591 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 111.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Ribiselgelee
55 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Powidl
8 Std.
Zwetschkenröster
1h 30min
Marillennektar
2 Std.
Marillenmarmelade
35 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min