Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig (für 2 Strudel)
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 30 g neutrales Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, lauwarm
- 1 EL Apfelessig
- 1 Prise Salz
Topfenfülle
- 150 g Semmelwürfel
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 85 g Butter, in Stücken
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1000 g Topfen, 20% Fett
- 250 g Sauerrahm
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bemehlen
- 100 g Butter, in Stücken
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2045 kJ / 489 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Apfelstrudel
1h 20min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Apfelschlangerl
2h
Scheiterhaufen
1 Std. 30 Min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min