Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Eier, getrennt
- 250 g Milch
- 320 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Salz
- 250 g Butterschmalz, zum Backen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelstrudel
1h 20min
Kirschenstrudel
1h 45min
Steirerkrapfen mit Bohnen-Sauerkraut
1 Std.
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 Min