Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g neutrales Öl
- 100 g Wasser
- 200 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 4 Eier (Größe M)
- 300 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Backpulver
- 800 - 1000 g Marillen, halbiert, entsteint
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 986 kJ / 236 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 72 mg
Alternatif tarifler
Topfengolatschen
50min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Ribiselschnitten
1 Std.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Gerührter Germgugelhupf
2h
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Marillenkuchen
1hod. 30min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1hod. 30min
Polsterzipfl
2hod. 10min