Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Germteig
- 120 g Milch
- 40 g Staubzucker
- 20 g frische Germ
- 80 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 270 g Weizenmehl, universal
- 2 Eidotter
- 1 EL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
Zimtstreusel und Fertigstellung
- 130 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Feinkristallzucker
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1000 g Zwetschken, frisch
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 13 mg
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Eierlikörkuchen
1h 10min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2u.
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 godz. 40 min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Wiener Rehrücken
3h 40 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min