Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Rosinen
- 15 g Rum
- 230 g Milch, etwas mehr zum Bestreichen
- 70 g Butter, in Stücken
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g)
- 1 TL Honig
- 25 g frische Germ
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Stauben
- 1 Prise Backpulver
- 1 Eidotter
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Orangenschale, gerieben
- Wasser, zum Besprühen
- 1 Ei
- Hagelzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 6188 kJ / 1479 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 241 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 1288 mg
Alternatif tarifler
Nussbeugerl
1h 55 min.
Osterpinzen
2h 50min
Topfengolatschen
50 min
Fastenbeugerl
1ωρ. 30 λεπτ.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Ribiselschnitten
1hod.
Salzstangerl
1hod. 25min
Burgenländerkipferl
1hod. 25min
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min
Punschkrapferl
1h 5 min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min