Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marillenknödel
- 60 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 60 g Weichweizengrieß
- 250 g Magerquark
- 1 Ei
- 130 g Mehl
- 8 - 10 Aprikosen, klein, entkernt
- Mehl, zum Bearbeiten
Zuckerbrösel
- 100 g Butter
- 3 - 4 EL Zucker
- 100 g Paniermehl, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3041 kJ / 727 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Marillenknödel
1h 15min
Topfenstrudel
2h 10 phút
Topfenschmarrn ruckzuck
40min
Mohnnudeln
1h 30min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Scheiterhaufen
1h 30min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenpalatschinken
1h 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40 min.