Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6.8 g
Alternatif tarifler
Erbsencremesuppe
30min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45 Min
Currysüppchen mit Reis
1h
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30min
Sellerieswirlsuppe
35min
Spinat-Kartoffel-Suppe mit Eierstich
45 Min
Erbsen-Minz-Suppe
40 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50 Min
Kohlrabisuppe mit geröstetem Quinoa
50 Min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 Min
Cremige rote Linsensuppe
45 Min
Erbsen-Curry-Suppe
40 Min