Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6.8 g
Alternatif tarifler
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 dk
Cremige rote Linsensuppe
45 Min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Erbsencremesuppe
30 Min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 Std.
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50 dk
Erbsen-Curry-Suppe
40 dk