Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 2 ½ TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 150 - 200 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- 150 - 200 g Karotten
- 150 - 200 g Lauch
- 150 g gelbe Linsen
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) -
2
EL frische Petersilie, gehackt
veya 2 EL frischer Koriander, gehackt - 4 EL Sauerrahm (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1132 kJ / 271 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 9 g
Alternatif tarifler
Rote-Linsen-Suppe
40 λεπτ.
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Fischeintopf mit Koriander
45min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 λεπτ.
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 λεπτ.
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 min
Borschtsch vegetarisch
1h 10 min
Orientalischer Linseneintopf
35 λεπτ.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 λεπτ.
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40 λεπτ.
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min