Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di scamorza fresca, a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova sode a metà
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle, secche o fresche
- 100 g di burro fuso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2778 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1 Std. 40 Min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 min
Strangozzi alla nonna Sabina
2óra 5p
Pasta gratinata
50min
Penne alla puttanesca
35 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min