Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di scamorza fresca, a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova sode a metà
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle, secche o fresche
- 100 g di burro fuso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2778 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coppe di Garibaldi
1h 5 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
I tacconi allo sgagg
2 godz.
Galette des rois al limone
2 Std. 30 Min
Fazzoletti Jôf Fuart
2 Std. 30 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40 min
Ravioli lucani
1 godz.
Anellini alla pecorara
2 godz.
Rigatoni affumicati
25 Min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min