Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paccheri filanti al gratin
1 godz. 35 min
Cestino di pomodoro ripieno
1 godz. 10 min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1 godz. 35 min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Rotolo di salmone
7 Std. 30 Min
Insalata fredda con soba noodles e salmone
Brak ocen
Mini soufflé
1 godz. 15 min
Polpettone di carne ai funghi
1hod. 30min
Mini cheesecake al pomodoro
3 godz. 25 min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 godz. 35 min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2h 40min