Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformato di verdure e formaggio
45min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Polpettone di carne ai funghi
1ωρ. 30 λεπτ.
Arrosto di lonza con purè di patate
1ωρ. 30 λεπτ.
Lasagne al profumo di mare
1ωρ. 35 λεπτ.
Filetto di pollo con salsa Gravy
2u. 5min
Sformatini di riso tricolore
1hod. 25min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1hod.
Rustici alla carbonara
1ωρ. 30 λεπτ.
Crocchette di pollo e patate
50 min
Saltimbocca alla romana
25min