Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini di vitello
35 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Buddha bowl riso, verdure e pollo
1 Std.
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2h 50min
Crocchette di riso al forno
1h 35 min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Cheeseburger di maiale e prosciutto
45 Min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Involtini al pomodoro
55 Min