Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 carota a rondelle
- 300 g di cuori di carciofo a pezzi, ammollati in acqua e limone
- 1 pizzico di sale
- 315 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 30 g di burro
- 100 g di porro a rondelle
- 60 g di formaggio fresco spalmabile di capra
- 1 tuorlo d'uovo
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 37.6 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 Std. 20 Min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35 min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Ravioli lucani
1 Std.
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Cappellacci di zucca
1 Std. 30 Min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Chiacchiere
1h 35 min