Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 100 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pangrattato q.b.
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 25.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Crocchette di gamberi
10h
Costolette di agnello in crosta
2h 30 min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Crema di scampi
1 Std. 30 Min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Tempura di verdure
25 Min
Crema di patate con polpo
1h
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min