Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g de crottin de Chavignol (1 crottin entier), coupé en morceaux
- 30 g de parmesan râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 407 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto au vin rouge
45 Min
Aligot
40 min
Risotto au lait de coco
30 min
Flan express au roquefort
30 min
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Chèvre-poivron
15 Min
Risotto au curry et noix de coco
35 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min