Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 320 g di farina tipo 0
- 40 g di burro morbido a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
-
100
g di mozzarella ben sgocciolata a pezzi (2 cm)
veya 100 g di scamorza (o caciotta) a pezzi (2 cm) - 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Mini panzerotti al pecorino
1 Std. 40 Min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Focaccia di patate
2h 50min
Pizzette al formaggio di capra
1 Std. 35 Min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Calzone
2h 50min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min