Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 35 g di peperone verde
- 50 g di cipolla a pezzi
- 35 g di passata di pomodoro
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- ½ cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (3x3 cm)
-
100 - 120
g di tonno fresco a tocchetti (3x3 cm)
veya 100 - 120 g di pesce spada a tocchetti (3x3 cm) - 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco tritato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111 kJ / 266 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 26.1 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata fredda con soba noodles e salmone
Değerlendirme yok
Vol-au-vent con polpettine piselli e carote
Değerlendirme yok
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Chawan mushi
35 Min
Involtini mare e monti
1h 10min
Pollo alla pechinese
55 Min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
20 Min
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Amatriciana con cozze
55 Min