Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g di acqua
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 cipolla a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 450 g di cosce di pollo con la pelle
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- ½ peperone a listarelle
- 150 g di piselli surgelati
- 1 bustina di zafferano in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2771.5 kJ / 662 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 69.9 g
- Yağ
- 25.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 1063 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 Std.
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 Min
Pollo Yassa
1 Std.
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40 Min
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Zuppa di coriandolo, baccalà e uova
35 Min
Pollo speziato alla mozambicana
35 Min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Riso pilaf con maiale
45 Min
Ramen giapponese
1u. 40min
Yakisoba con gamberi
30 Min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.