Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g coconut oil
- 1 tsp dried fennel seeds
- 250 g onions, quartered
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 garlic cloves
- 2 Kashmiri dried chillies
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g passata
- 1 pinch fine sea salt
- 6 hard-boiled eggs, peeled
- 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarka Dal
9u. 5min
Aloo Beetroot Tikki
1h
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Coconut and Coriander Chutney
5min
Chilli paneer
30 min
Sambhar
1h 5 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Chana Masala
45 min
Paneer Makhani
1h
Lamb Keema with Peas
1h
Vegetable Biryani
50 min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min