Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 250 g de haricots blancs secs, type lingots, et un grand volume d'eau froide
Le jour même
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de graisse de canard
- 100 g de poitrine de porc fumée, coupée en morceaux (3 cm)
- 2 manchons de canard confit
- 2 saucisses de Montbéliard
- 2 tranches épaisses de saucisson à l'ail
- 40 g de concentré de tomate
- 700 g d'eau
- 10 g de graines de coriandre
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de chapelure maison (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4635 kJ / 1116 kcal
- Protein
- 76.5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 75 g
Alternatif tarifler
Saucisses aux cocos de Paimpol
1h 20min
Cassoulet express au chorizo
55min
Alicuit de canard
1 godz.
Blanquette de veau
1 godz.
Lapin marengo
1 godz.
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Palette à la diable
1 godz.
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Osso-buco
1h 20min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min