Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
veya 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée au chocolat
3h 15min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30 min.
Pièges aux speculoos
3h 15min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Pannacottas after eight
5hod. 35min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30 min.
Crémeux de Carambar
2h 30 min.
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Iles flottantes aux carambars
1h 20 min.
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Délice pomme-speculoos
12h