Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
veya 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Verrine à la pomme
30min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Les croustouilles
20 Min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40 min
Saucisson au chocolat blanc
5sa 15 dk
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min