Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 brins d'estragon frais, équeutés
- 3 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 50 g d'échalotes
- 60 g de beurre demi-sel
- 800 - 900 g de viande de lapin, en morceaux (cuisses et râbles)
- 25 g de cognac
- 100 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 800 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 20 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1724 kJ / 412 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 27.5 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Blanquette de veau
1h 15min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Caille aux raisins
45min
Veau Marengo
55min
Osso-buco
1h 20min
Lapin à la provençale
1h
Rôti de veau et haricots verts
1h
Lapin marengo
1h
Lapin à la moutarde
1h