Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La marinade (à faire la veille)
- 450 - 500 g de coq, coupé en morceaux (2 hauts de cuisse)
- 120 g de lard fumé, détaillé en gros dés
- 100 g d'oignon, émincé en lamelles
- 1 clou de girofle
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, céleri branche)
- 400 g de vin rouge
Le jour même
- 20 g d'huile de tournesol
- 15 g de calvados ou autre alcool
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de farine de blé
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2891 kJ / 694 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 35.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
9 Std. 40 Min
Poule au pot béarnaise
2 godz. 15 min
Estouffat toulousain
2 godz.
Bœuf bourguignon
2sa 30 dk
Paupiettes d'agneau
1 godz. 30 min
Epaule de veau à la normande
1h
Gambas
30 dk
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 godz. 20 min
Veau Marengo
55 min
Beef and ale pie
3 godz. 20 min
Lasagne aux fruits de mer
1h