Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 300 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1462.8 kJ / 349.6 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 1694.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bœuf aux champignons
30 menit
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1hod.
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Blanquette de veau
1hod.
Bœuf bourguignon
1j 25 menit
Bœuf carottes
2j
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 menit
Poulet basquaise
50 Min
Mijoté de porc au paprika
40 menit