Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 300 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1462.8 kJ / 349.6 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 1694.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Cuisse de dinde à la moutarde
1 Std.
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Poulet basquaise
50 Min
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Bœuf carottes
2 Std.