Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail, de belle taille
- 15 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau (voir "Conseil(s)") (isteğe bağlı)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de filet de rumsteck, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre, selon la taille
- 30 g de moutarde
- 60 g de yaourt nature
- 30 g de fromage à tartiner, type St Môret®
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1325 kJ / 316 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 menit
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Emincé de veau à la normande
35 min
Blanquette de veau
1hod.
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Blanquette de veau
1hod.
Tartelettes nordiques au poulet et à l'asperge
1j 25 menit
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 Min
Gratin de macaronis au poulet
45 Min
Bœuf carotte
1h 35min
Hachis parmentier
50 Min
Poulet basquaise
50 Min