Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon, thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion, quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes, drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels, scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams, cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- crusty bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2822.7 kJ / 674.6 kcal
- Protein
- 57.6 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 34.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 1959.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy Mushroom Soup
25 min
Lobster Bisque
1h 50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Steak Tartare
15min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 menit
Gravlax
72u. 30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Asparagus Cream Soup
25 min