Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Romesco Sauce
- 2 oz raw cashews
- hot water, to soak cashews
- 2 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon
- 2 red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed
- 4 oz blanched almonds
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt
Steamed Halibut
- 8 coriander seeds
- 4 cardamom seeds
- 1 stalk fresh lemongrass, cut into 8 pieces
- 1 tsp fennel seeds
-
16
oz white wine
veya 16 oz vegetable stock - 6 oz fresh spinach leaves, cleaned and destemmed
- 4 halibut fillets, cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- ½ oz lemon juice
- 1 lemon, sliced, to garnish
- lemon verbena, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1328 mg
Alternatif tarifler
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Kalamata Tapenade
5min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Nicoise Salad
1h 15min
Steamed Cod Over Greens
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Cioppino
55min