Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
veya 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kouglof
3h 20min
Petits beignets de carnaval
3 Std.
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Cake aux fruits confits
4 godz.
Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 25 min
Tourte sucrée aux blettes
1sa 30 dk
Beignets aux pommes
1 Std. 20 Min
Oreillettes au citron et à l'orange
1sa 30 dk
Croissants aux pommes
16 Std. 40 Min
Farçou
2u. 20min
Cookies rhum-raisins
25min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h