Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g baker's flour
- 120 g water
- 30 g olive oil
- ½ tsp salt
Topping
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 200 g sour cream
- 100 g ham, cut into cubes (1-2 cm)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches ground black pepper
- 1 tbsp fresh chives, finely chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 546.3 kJ / 130.1 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 208.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Traditional Gugelhupf
2 Std. 55 Min
Mushroom croustade
1h 35 min
Scroll bundt cake
2u. 40min
Steamed potato frittata
1h 15min
Ghost biscuits
1h 15min
Pretzels
1h 35 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Charlotte Russe
3 Std.
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 Min