Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di bieta a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla a metà
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 400 g di crostini di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 78.4 g
- Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di cavolfiore
50 min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Vellutata di porri
40 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Purè di zucca e porri
45 Min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min