Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Polenta
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 480 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g coarse polenta (see Tips)
- 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2002.5 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 420.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
25 Min
Haloumi
5óra
Buttermilk corn cakes
25 Min
Baba ghanoush
1h
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25 min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Gnocchi
1 Std. 40 Min