Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Polenta
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 480 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g coarse polenta (see Tips)
- 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2002.5 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 420.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta gnocchi
2h
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40 min
Apple, leek and sage sauce
15min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Buttermilk corn cakes
25min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Polenta
25min
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Beetroot risotto
35min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min