Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Polenta
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 480 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g coarse polenta (see Tips)
- 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2002.5 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 420.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
White bean dip with chimichurri
15min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Polenta
25min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Wholemeal crumpets
1h 40min