Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
-
30
g di pinoli
veya 30 g di mandorle pelate - 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Pesto fresco del riciclo
10min
Pesto di nocciole
10min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto di prezzemolo
10min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto di rucola
10min