Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 3 garlic cloves
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 1 tsp Chinese five spice
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 30 g hoi sin sauce
- 20 g sesame oil
- 30 g kecap manis
- 400 g pork loin steaks, cut into cubes (approx. 3 cm)
Steamed pancakes
- 170 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 30 g sesame oil
Quick pickled cucumber
- 100 g rice wine vinegar
- 25 g sugar
- ¼ tsp sea salt
- 2 Lebanese cucumbers, cut into halves and peeled into ribbons
Steaming and assembly
- 1000 g water
- 2 fresh long red chillies, deseeded and cut into thin slices, to serve
- hoi sin sauce, to serve
- 20 g Sriracha sauce (optional) (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 408 kJ / 97 kcal
- Protein
- 5.349 g
- Karbonhidrat
- 12.962 g
- Yağ
- 2.529 g
- Lif
- 0.794 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork and prawn dumplings
55min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Cha gio (spring rolls)
55min
Peking-style duck pancakes
8h 50 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h