Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 2 tbsp olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 tbsp white sugar
- 300 g baker's flour
- 170 g warm water
- 1 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Salmon
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 100 g soy sauce
- 120 g mirin (see Tips)
- 50 g honey
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 700 g hot water
- baker's flour, for dusting
- ½ Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into long, thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1898.6 kJ / 452 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1597.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Fresh pasta dough
1h
Gozleme
1h 40min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Gnocchi
1h 40min
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Wonton soup (pork)
45 min