Teriyaki salmon bao

Teriyaki salmon bao

4.7 51 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
6 portions

Malzemeler

Dough
  • olive oil
    2 tbsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    2 tbsp
  • baker's flour
    300 g
  • warm water
    170 g
  • salt
    1 tsp
  • baking powder
    2 tsp
Salmon
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred
    1
  • soy sauce
    100 g
  • mirin (see Tips)
    120 g
  • honey
    50 g
  • skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
    2
  • hot water
    700 g
  • baker's flour for dusting
  • Lebanese cucumber cut into matchsticks
    ½
  • fresh coriander leaves only
    6 sprigs
  • spring onions/shallots cut into long, thin slices
    2

Besin Değeri şuna göre 1 portions

Kalori 452 kcal / 1898.6 kJ
Protein 18 g
Yağ 15.3 g
Karbonhidrat 59.9 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Sodyum 1597.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...