Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga q.b p/ untar
- 50 g queijo flamengo
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido
- 100 g óleo
- 200 g farinha tipo 55, mais q.b p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de orégãos
- 4 ovos
- 100 g leite
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1290.7 kJ / 308.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 356.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brunch do Médio Oriente
Değerlendirme yok
Scones de cebola e tomilho
30min
Tarte de polenta e curgete
50min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1u.
Polenta de abóbora
45 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Risoto de couve e favas
35min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3h 20min
Tarte Tatin de pera
1h 30 min
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1h 15min
Tarte de beterraba e favas
1h 30 min