Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Safrancreme
- 200 g Crème fraîche
- 2 Dosen Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
- ¼ TL Salz
Spinatrisotto
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Risottoreis
- 200 g Blattspinat, frisch
- 850 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2350 kJ / 561 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Risotto mit Spargel und Mangold
45 Min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55min
Risotto mit Varianten
40 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Risotto mit Basilikum
40 min
Rucola-Risotto
35min
Fenchel-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Erbsen-Risotto
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min