Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 2 Sternanis
- 2 Fenchelknollen (500 g)
- 200 g Kartoffeln, gewürfelt
- 100 g Erbsen, TK
- 40 g Kondensmilch, 4 % Fett
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 298 kJ / 71 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Lachs-Suppe
35 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 godz. 10 min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30min