Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 2 Sternanis
- 2 Fenchelknollen (500 g)
- 200 g Kartoffeln, gewürfelt
- 100 g Erbsen, TK
- 40 g Kondensmilch, 4 % Fett
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 298 kJ / 71 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Ingwer-Spinat-Suppe
30 Min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min