Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Staudensellerie-Stangen (70 g), in dünnen Scheiben
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 850 g Gemüsebrühe, heiß und kräftig im Geschmack
- 20 g Butter
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 Bund Basilikum, abgezupft, Blätter in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2001 kJ / 478 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Rucola-Risotto
35 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Tomatenrisotto
50 Min
Tomaten-Risotto
35 Min
Risotto mit Spargel und Mangold
45 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Risotto mit Varianten
40 min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min