Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Staudensellerie-Stangen (70 g), in dünnen Scheiben
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 850 g Gemüsebrühe, heiß und kräftig im Geschmack
- 20 g Butter
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 Bund Basilikum, abgezupft, Blätter in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2001 kJ / 478 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Kräuterrisotto
45min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Risotto mit Varianten
40min
Rucola-Risotto
35min
Fenchel-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Erbsen-Risotto
50min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Risotto mit Steinpilzen
50min