Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Staudensellerie-Stangen (70 g), in dünnen Scheiben
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 850 g Gemüsebrühe, heiß und kräftig im Geschmack
- 20 g Butter
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 Bund Basilikum, abgezupft, Blätter in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2001 kJ / 478 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsen-Risotto
50 分钟
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Tomaten-Risotto
35min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Rucola-Risotto
35min
Risotto mit Zucchini
50 分钟
Fenchel-Risotto
35min
Risotto mit Steinpilzen
50 分钟
Graupen-Risotto mit Paprika
45min
Pesto mit Zitrone
5 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min