Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen, mittel
- 200 g Kalbstafelspitz, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hackbällchen-Suppe
45min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3h
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 Std. 45 Min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 Std. 10 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Hühnertopf à la Frikassee
1hod. 15min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 Std. 10 Min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 Std.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Kartoffeleintopf
40 Min
Graupensuppe
1 Std.
Hühner-Nudel-Eintopf
2h