Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen, mittel
- 200 g Kalbstafelspitz, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 godz.
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 godz.
Bouneschlupp (Saarland)
40 min
Graupensuppe
1 godz.
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Kartoffeleintopf
40 min
Pichelsteiner Eintopf
1 godz. 10 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.