Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 piripíri fresco
- 30 g óleo
- 100 g salsicha fresca em rodelas
- 100 g linguiça em rodelas
- 100 g bacon em cubos
- ½ c. chá de pimentão doce
- 80 g couve-galega cortada em juliana
- 1 lata de feijão-manteiga escorrido (540 g aprox.)
- 100 g farinha de mandioca crua ou torrada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2136.7 kJ / 510.7 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 549.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango com quiabo
50 Min
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45min
Feijão tropeiro
13h 15min
Salpicão de frango
40min
Canjica
13h 35min
Arroz e feijão tradicional
13h 20 min
Escondidinho de carne seca
1h 55 min
Moqueca de peixe e camarão
55min
Farofa
30min
Quibebe
35min
Calabresa acebolada
20 Min
Bolinho de chuva
30min