
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla in pezzi (2-3 cm)
- 200 g di pisellini freschi sgranati
- 200 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
- 200 g di carote pelate e a tocchettini (1 cm)
- 4 pomodorini in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di orzo perlato (cottura 15 minuti)
-
350
g di brodo vegetale caldo
veya 350 g di acqua calda + 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 150 g di tonno in scatola al naturale ben scolato
- 10 olive nere denocciolate a rondelle
- 100 g di mais dolce in scatola ben sgocciolato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 366 kcal / 1531 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Yağ
- 16 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Lif
- 8.9 g