Cihazlar ve Aksesuarlar
奶油咖哩燉雞
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
去骨雞腿肉 切塊(約3公分)450 克
-
原味優格 多備一些裝飾用150 克
-
咖哩粉50 克
-
糖15 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭20 克
-
奶油30 克
-
罐頭番茄 切小塊400 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
26.7 g
Kalori
2202 kJ /
526 kcal
Yağ
29.6 g
Lif
8.5 g
Karbonhidrat
40.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
快速晚餐
10 Tarif
Tayvan
Tayvan