雞肉壽喜燒

雞肉壽喜燒

5.0 8 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 奶油
    15 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 柴魚醬油
    200 克
  • 清酒
    80 克
  • 800 克
  • 味醂
    150 克
  • 30 克
  • 帶皮雞腿肉 切粗條狀(約1.5公分)
    500 克
  • 切段(5公分)
    50 克
  • 百頁豆腐 切厚片(約0.5公分)
    100 克
  • 娃娃菜 切段
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部、剝散
    200 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 26.7 g
Kalori 2129 kJ / 577 kcal
Yağ 25.2 g
Lif 3.1 g
Karbonhidrat 45.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...