客家蒸菜包

客家蒸菜包

3.7 9 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 2sa 25 dk
10 個

Malzemeler

外皮
  • 糯米粉
    300 克
  • 在來米粉
    120 克
  • (詳見要訣)
    380 - 400 克
  • 1 茶匙
內餡
  • 紅蔥頭
    5 粒
  • 蝦米
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 豬絞肉
    150 克
  • 白蘿蔔 去皮、切絲
    300 克
  • 新鮮香菇 切片
    5 朵
  • 醬油
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 油蔥酥
    1 大匙
蒸煮
  • 600 克

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 個

Protein 6.2 g
Kalori 808 kJ / 193 kcal
Yağ 2.4 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 36.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...