Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
外皮
- 300 克 糯米粉
- 120 克 在來米粉
- 380 - 400 克 水 (詳見要訣)
- 1 茶匙 油
內餡
- 5 粒 紅蔥頭
- 2 大匙 蝦米
- 1 大匙 油
- 150 克 豬絞肉
- 300 克 白蘿蔔, 去皮、切絲
- 5 朵 新鮮香菇, 切片
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 大匙 油蔥酥
蒸煮
- 600 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 個
- Kalori
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 36.2 g
- Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 0.9 g