Cihazlar ve Aksesuarlar
和風蒸鮭魚
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鮮鮭魚片 (每片約200克,厚約2公分)2 片
-
嫩薑 切絲10 克
-
芹菜 取莖,切段2 根
-
蔥 切絲2 枝
-
乾香菇 泡軟,切絲2 朵
-
洋蔥 切絲20 克
-
李型番茄 切半6 顆
-
味醂2 茶匙
-
清酒2 茶匙
-
日式醬油2 大匙
-
烹大師鰹魚粉 (isteğe bağlı)½ 茶匙
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
23 g
Kalori
1180 kJ /
282 kcal
Yağ
19 g
Lif
0.756 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan
美善品美味秘密
157 Tarif
Tayvan
Tayvan
舒心饗宴
24 Tarif
Tayvan
Tayvan