義式蔬菜濃湯

義式蔬菜濃湯

4.0 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
6 人份

Malzemeler

  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 韭蔥 切片
    120 克
  • 特級初榨橄欖油 需多備6茶匙盛盤用
    40 克
  • 綜合蔬菜 (如:馬鈴薯、紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、蕃茄、甜菜葉、熟豆類、南瓜),切塊
    600 克
  • 1000 克
  • 蔬菜高湯塊
    2 塊
    2 茶匙 蔬菜高湯醬
  • 1 茶匙
  • 細圓通心粉 或其他圓短義大利麵
    120 克
  • 新鮮羅勒葉 (isteğe bağlı) 略為撕碎
    6 片
  • 帕瑪森起士粉 適量
    6 - 18 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 11 g
Kalori 1202 kJ / 287 kcal
Yağ 18 g
Lif 3.6 g
Karbonhidrat 21 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...