Cihazlar ve Aksesuarlar
羊肉爐
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
黑麻油40 克
-
薑 洗淨,切片40 克
-
羊肉 洗淨,切塊(約4公分)500 克
-
米酒1 大匙
-
中藥包 (羊肉爐湯包,詳見要訣)1 包
-
白蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約4公分)250 克
-
水1300 克
-
米血 切塊(3x3x1公分)150 克
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
-
香菜 洗淨,取葉,裝飾用2 枝
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
1101.6 mg
Protein
118.9 g
Kalori
8325 kJ /
1991.2 kcal
Yağ
125.3 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
456.6 g
Karbonhidrat
111.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬令進補藥膳系列
8 Tarif
Tayvan
Tayvan
火鍋TIY
10 Tarif
Tayvan
Tayvan